Tubulatură SPIRO

Tubulatura SPIRO este o tubulatura ventilatie metalica rigida, dreapta, cu sectiune circulara ce se obtine prin infasurare si imbinare spiralata prin faltuire a unei fasii de tabla.
Este utilizata pentru transportul aerului in instalatiile de ventilatie mecanica sau climatizare din cladiri rezidentiale, administrative, social-culturale, comerciale sau industriale.


Materia prima utilizata este tabla din otel zincat, tabla din otel inoxidabil sau din aluminiu.
Tubulatura SPIRO si piesele speciale se executa pe utilaje specializate produse si certificate de SPIRO INTERNATIONAL SA (Elvetia), fara deteriorarea suprafetei zincate la imbinarile faltuite. Otelul zincat din care se confectioneaza tubulatura circulara precum si faltul de imbinare spiralat confera acesteia un nivel inalt de rigiditate. Interiorul tubulaturii din otel zincat are un grad inalt de luciu si netezime al suprafetei ce permite trecerea aerului fara a simti pierderi de presiune statica. De asemenea tehnologia de executie a tubulaturii spiralate permite obtinerea de lungimi mari a tronsoanelor (standard pana la 6ml), asta ducand la micsorarea pierderilor de presiune datorate imbinarilor.

Exista 532 produse.
pe pagină
Se afişează 241-252 din 532 de articole
Se afişează 241-252 din 532 de articole