Plenum Anemostat

Un spațiu Plenum este o parte a unei clădiri care poate facilita circulația aerului pentru sistemele de încălzire și de condiționare a aerului, oferind căi de curenți de aer, fie încălzite / condiționate sau de returnare, de obicei, la o mai mare decât presiunea atmosferică.

Plenumul este utilizat pentru instalare anemostat turbionar și conectarea ulterioară la conductă de ventilație. Este fabricat din tablă galvanizată și este echipat cu tablă preformată pentru dispersie, reglarea aerului. Instalarea plenum box se face prin balamale în structura tavanului. Anemostat turbionar este montat la cutia Plenum prin intermediul unui șurub de conectare central.

Această cutie este utilizată în principal pentru alimentarea cu aer, dar poate fi folosită și pentru evacuarea aerului. Cea mai obișnuită utilizare este în spații mai mari, de exemplu clădiri de birouri (birouri), centre comerciale, magazine etc, unde se utilizează împreună cu anemostat turbionar în locul unui anemostat clasic. Avantajul său incontestabil îl constituie fluxul de aer mai mare și dispersia corectă a aerului de alimentare în comparație cu difuzoarele convenționale. Instalarea poate fi în poziție verticală și orizontală, împreună cu anemostatul la o înălțime de la 2,5 m până la 4 metri.

Există mai multe tipuri de anemostate turbionare din care puteți alege, în funcție de dimensiunea cutiei și a anemostatului. Versiune clasică, în cazul în care lamele sunt aranjate uniform în mijloc sau în rotație, în cazul în care lamele sunt înclinate și prin rotirea acestora schimbați setarea fluxului de aer.

There is 1 product.
Se afişează 1-1 dintr-un articol
Se afişează 1-1 dintr-un articol