Telecomanda fara fir Măriţi imaginea

Telecomanda fara fir

BRC4C65

Nou

Producator: Daikin

Compatibilitate: Split de perete, Caseta, Consola, Duct, Plafon & Podea

Tip conexiune: Radio

Tip display: LCD

Iluminare display: Da

Dimensiuni: 157 x 62 x 17.5 mm

Culoare: Alb 

Garantie: 24 luni 

Detalii

588,00 lei

TVA inclus.

Descărcări

Informații

Telecomandă Daikin BRC4C65 cu display LCD, ideala pentru organizarea funcționării sistemelor de invertor split Daikin.

Telecomanda cu infraroșu Daikin BRC4C65 are multiple moduri și funcții de programare pentru controlul precis si de calitate necesar pentru funcționarea sistemului. Cu ajutorul ei, puteți seta temperatura exactă a aerului condiționat și în orice moment, să-l schimbati apăsând tasta corespunzătoare, și puteti controla viteza ventilatorului sau poziția de distribuire a aerului, seta ora pentru contorul de timp și executa o serie de alte diferite funcții. Telecomanda este ușoara și confortabil de utilizat.

Utilizarea controlului multifuncțional de la distanță va facilita foarte mult operarea și întreținerea întregului sistem ca un întreg.

Butoane de operare: 
ON / OFF pornire / oprire cronometrul la modul / off timer, timp programat, setare temperatură, direcția de curgere a aerului, modul de operare, de control al vitezei ventilatorului, resetare semn filtru, ecran test / testare.

Indicarea
Mod, schimbarea bateriei, reglaj temperatura, direcția fluxului de aer, timp programare, activitatea de inspecție / funcționarea de testare, viteza ventilatorului.

30 alte produse din aceeași categorie: