Contactor Sonniger Guard Pro Măriţi imaginea

Intelligent Panel - termostat inteligent și regulator de viteză Sonniger Guard Pro

WAA0035

Nou

Citirea temperaturii de la senzorul intern sau senzorul extern: NTC 
Control manual sau automat al ventilatorului: 3 trepte 
Programare saptamanala: 5/1/1 zile
Protecție la îngheț: +5 / -15 ° C

Detalii

350,00 lei

TVA inclus.

Informații

Controler cu termostat, regulator de viteză Sonniger PANEL INTELLIGENT este proiectat pentru a controla încălzitoarele HEATER CONDENS sau încălzitoarele de apă Sonniger de tip mai vechi HEATER .
Trei viteze ale ventilatorului și controlul temperaturii vă permit să ajustați parametrii de funcționare a încălzitorului exact la nevoile dumneavoastră.

Aparatul poate fi echipat cu un set de automatizare ( alimentare 230 V ), care include:

I.
panou de control 
PANOUL DE CONTROL- inclusiv un termostat de cameră manual cu un comutator de viteză în 3 trepte. Un panou de control poate opera până la 3 dispozitive de încălzitoare de apă HEATER CONDENS  și o supapă de apă cu două căi cu un actuator. Supapa trebuie instalată pe ștuțul de retur al încălzitorului.

II.
Panou electronic de control I INTELLIGENT - schimbare automata a vitezei de rotatie in functie de temperatura camerei, programator saptamanal, posibilitate de comunicare cu sistemul 
BMS * . Un panou de control poate controla până la 2 dispozitive HEATER CONDENS.

BMS ( Construction Management System ) este un sistem de automatizare a clădirii care permite monitorizarea și gestionarea tuturor dispozitivelor și sistemelor din clădire și din împrejurimile acesteia .
III.
Splitter de semnal MULTI 6 - controlează până la 6 dispozitive de la un singur panou
CONFORTsau INTELIGENT

După realizarea conexiunilor dintre termostat și actuatorul supapei, conectarea tensiunii de 230V la termostat și alimentarea motorului ventilatorului prin intermediul regulatorului de viteză, sistemul este gata de funcționare.

11 alte produse din aceeași categorie: