Reduceri masive la toată gama de clapete antifoc

Posted by

Am dat startul reducerilor la clapete antifoc!

Clapetele antifoc se utilizează pentru sistemele de ventilație și aer condiționat (denumite în general sisteme HVAC) pentru izolarea automată a încăperilor împotriva incendiilor. O clapetă antifoc este un dispozitiv de închidere rezistent la foc montat pe canalul de ventilare. Clapeta străpunge un element de construcție antifoc care este într-o poziție normal deschisă și care este prevăzută cu o acționare automată și/sau manuală în cazul unui incendiu.

În oferta Ventsys se găsesc clapete antifoc Mercor de tip circular și rectangular, cu fuzibil sau servomotor. Carcasa este din oțel galvanizat iar clapeta este confecționată dintr-un material special antifoc, mecanismul cu fuzibil declanșându-se la 72°C.

Reducerile online de pe magazinul online oficial al Ventsys Instal pornesc de -12% din prețul de listă, ajungând, concret, până la câteva sute de lei în cazul celor mai scumpe produse.

Profitați acum de faptul că ne-am propus destocajul masiv al acestor produse. Găsiți aici toate tipurile de clapete antifoc livrabile imediat din depozitul nostru. Stocurile sunt limitate, deci ar fi bine să ne consultați înainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *