Sodeca, lider mondial în producția de ventilatoare industriale

Posted by

Cel mai recent raport Global Smoke Exhaust Fans Market Research (disponibil pe situl prestigioasei companii de cercetare QY Market Insights, www.qyresearchreports.com) subliniază poziția de lider ocupată de compania spaniolă Sodeca pe piața ventilatoarelor de exhaustare. Raportul analizează piața globală și piețele regionale, și ajunge la concluzia că firma spaniolă este în top 10 producători mondiali de ventilatoare industriale prin oferta sa de ventilatoare Sodeca.

Aflată în plină ascensiune SODECA a anunțat în a doua jumătate a anului trecut o investiție de 10 milioane de euro într-un nou centru de producție în Ripoll (Girona). Noua fabrica va ocupa 10000 de metri pătrați din care 7000 mp vor fi destinați capacităților de producție.

Ventsys comercializează ventilatoare Sodeca

Ventilator CAM Sodeca de presiune inalta
Ventilatoare Sodeca de înaltă presiune: gama CAM

Ventilatoarele Sodeca pot fi găsite și în România, în stocul Ventsys Instal. Cum noi suntem o companie specializată în tot ce înseamnă sisteme de ventilații: tubulatură de ventilație, ventilatoare, echipamente de climatizare (aer condiționat Mitsubishi, perdele de aer VTS Wing, aeroterme Volcano) etc. putem oferi clienților soluții complete de ventilație de la A la Z. În gama de ventilatoare industriale de pe situl nostru puteți găsi de pildă:

  • Ventilatoare dublu aspirante tip box (carcasate), izolate fonic, cu rotor și structură din oțel galvanizat;
  • Ventilatoare in line circulare cu debite între 260-1596 mc/h;
  • Ventilatoare de acoperiș CA-ROOF;
  • Ventilatoare rezistente la foc, inclusiv ventilatoare axiale, compania spaniolă fiind lider recunoscut în domeniu;
  • Ventilatoare centrifugale de presiune medie și înaltă, cu debit de aer de până la 33600 mc/h.

Fiind specializați în furnizarea de aplicații complete de ventilație, ne diferențiem de alte companii din piață prin capacitatea de a livra ventilatoarele industriale la pachet cu alte soluții tehnice, inclusiv consultanță de specialitate. Acest lucru reprezintă un atu important pe o piață din ce în ce mai competitivă.

Ventilatoarele industriale se folosesc în aplicații care necesită dislocarea unor mase mari de aer, cum ar fi diverse spații industriale (fabrici, depozite), clădiri de birouri sau bucătării profesionale. Piața este extrem de diversificată, printre principalii competitori ai producătorului spaniol regăsindu-se companii precum ruck GMBH sau Soler & Palau – ale căror produse se află, de asemenea, în portofoliul de produse oferite spre vânzare prin intermediul magazinului nostru online, www.vent-sys.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *