Perdea de aer ambientala 2m Sonniger Guard 200C Măriţi imaginea

Perdea de aer industriala ambientala 1.5m Sonniger Guard Pro 150C

Guard Pro 150C

Nou

  • Producator: Sonniger
  • Tip produs: Incalzire
  • Alimentare: Monofazat
  • Inaltime instalare(m): 7.5 
  • Echipare: Consola prindere
  • Debit de aer(m³/h): 6800
  • Dimensiuni(mm): 608.5x520x1500
  • Putere motor(kW): 0.5
  • Greutate(Kg): 37

Detalii

4 350,00 lei

TVA inclus.

Descărcări

Informații

Sonniger Guard Pro 150C

Protectia interioarelor - perdelele de aer Sonniger Guard Pro sunt aparate folosite pentru pastrarea confortului ambiental in spatiile inchise, fiind instalate de regula in pozitie verticala sau orizontala, deasupra usii de la intrare.

Confort in orice anotimp - in anotimpurile reci, prin directionarea verticala a fluxului de aer, perdeaua de aer pastreaza aerul cald inauntru si impiedica aerul rece sa intre in incapere, iar pe timpul verii devine o bariera in calea aerului cald si a poluantilor din exterior.

Destinatii diverse - aceste echipamente sunt pretabile, in general, pentru incinte cu destinatie rezidentiala de dimensiuni medii si mari - depozite si hale de productie, rampele de incarcare-descarcare din supermarketuri si spatii comerciale mari, showroom-uri auto si statii service auto, targuri si expozitii.

Sistem activ de protectie

Sistemul activ de protectie ajuta la economisirea energiei electrice atunci cand sunt utilizate perdelele de aer cu baterie de incalzire. Usile inalte ale halelor industriale necesita montarea pe verticala a doua perdele de aer, una deasupra celeilalte, pentru a se asigura eficienta procesului de ventilare.

Principiu de functionare - in partea inferioara, se instaleaza o perdea GUARDPRO cu baterie de incalzire cu agent termic, pentru a crea un curent de aer confortabil in zona de circulatie a persoanelor, in timp ce in partea superioara poate fi montata o perdea de aer fara incalzire. Fluxul de aer cald va fi trimis in sus de perdeaua din partea inferioara, asigurand confortul termic pentru utilizatori si reducand astfel semnificativ costurile de exploatare. 

Debit de aer cu anvergura pana la 7,5 m

Perdelele din aceasta gama utilizeaza un set de ventilatoare de inalta performanta, avand un diametru de 450 mm. Configuratia speciala a acestor echipamente permite un flux de aer care poate avea o anvergura de pana la 7,5 metri.

Designul acestor modele permite montarea lor atat pe verticala, cat si pe orizontala, in functie de configuratia locului si de nevoile fiecarui utilizator in parte.

Element de incalzire PTC

Elementul de incalzire este fabricat dintr-un material ceramic special, cu o eficienta energetica mai buna decat a bateriilor de incalzire clasice, avand urmatoarele avantaje:

  -  Temperatura bateriei de incalzire semnificativ mai mica decat la bateriile de incalzire clasice
  -   Suprafata mare de schimb de caldura (suprafata de contact a schimbatorului de caldura cu aerul)
  -  Controlul automat al caldurii in functie de debitul de aer
  -  Eliminarea completa a riscului de supraincalzire a sistemului datorita autoreglarii (capacitatea de incalzire se reduce automat la scaderea fluxului de aer)
  -  Consum redus de energie

14 alte produse din aceeași categorie: