Recuperatoare de caldura Mitsubishi Electric LGH-15VX-E Măriţi imaginea

Recuperator de caldura Mitsubishi Electric LGH-50RVX-E1

LGH-50RVX-E1

Nou

  • Utilizare: Rezidentiala
  • Evacuarea si admisia: Simultane
  • Trepte de viteza: 4
  • Putere absorbita(W): 173
  • Volum aer tratat(m³/h): 500
  • Nivel zgomot(dB): 35
  • Nr si diametru canale(mm): 4x200
  • Greutate(Kg): 33
  • Dmensiuni(mm): 331x1016x888

Detalii

5 640,00 lei

TVA inclus.

Descărcări

Informații

Caracteristici 
    - Sistemul de recuperare Lossnay Mitsubishi LGH este destinat sa fie utilizat in case rezidentiale, apartamente, birouri, sali de conferinte, centre comerciale, piscine sau in alte locatii.
   - Instalarea ventilatiei cu recuperare de caldura din gama Lossnay Mitsubishi este simpla si intuitiva. Gratie filtrului de inalta eficienta din clasa G3 si a schimbatorului de caldura cu structura tratata special, ventilatorul Lossnay introduce in camera aer proaspat filtrat si incalzit, evacuand in acelasi timp aerul viciat.
   - Sistemul de ventilatie Lossnay purifica aerul prin filtrarea particulelor fine de praf, bacteriilor, mucegaiurilor si mirosurilor neplacute. Acesta este apoi inlocuit cu aerul proaspat filtrat de alergenii din exterior. Datorita faptului ca aspiratia si refularea se produc separat, fluxurile de aer functioneaza simultan si nu se amesteca.
   - Sistemul este eficient si fiabil, creat special pentru a mentine un microclimat sanatos in camera in care ne petrecem timpul.


ALTE FACILITATI
  Zgomot redus - la interior prin utilizarea schimbatorului de caldura cu aripioare reglabile si distributiei optime a aerului.
  Eficienta - asigura necesarul energetic prin mentinerea si redistribuirea energiei in incapere cu ajutorul schimbatorului de caldura cu o eficienta de pana la 79%.
  Calitatea aerului - filtru de inalta calitate din clasa G3 permite eliminarea aerului viciat si pastreaza un echilibru optim de aer proaspat in camera.
  Normalizeaza microclimatul - spatiului din camera si previne aparitia umezelii, igrasiei si a mucegaiului.
  Eficienta energetica - consum redus de electricitate chiar si la turatii ridicate.
  Telecomanda - optional se poate monta pe perete un panou de comanda cu fir.

10 alte produse din aceeași categorie: