Unitate externa pentru pompa de caldura Mitsubishi  SUZ-SWM40VA Măriţi imaginea

Pompa De Caldura Mitsubishi Electric Ecodan Unitate Externa R32 SUZ-SWM40VA2

SUZ-SWM40VA2

Nou

  • Producator: Mitshubishi Electric
  • Dimensiuni(mm): 880 x 840 x 330
  • Capacitatea de incalzire(Kw): 6.8
  • Capacitatea de racire(Kw): 5.1
  • Temp. interval de operare(°C): -20/+10
  • Curent maxim admisibil(A): 13.9
  • Nivel zgomot(dB): 58
  • Clasa energetica: A++
  • Greutate(Kg): 54
  • Garantie: 36 luni

Detalii

7 720,00 lei

TVA inclus.

Descărcări

Informații

    Seria ZUBADAN incorporeaza tehnologia originala Injectie Flash care imbunatateste capacitatea deja ridicata a sistemului. Acesta serie de unitati exterioare realizeaza performante de incalzire superioare in regiuni cu temperaturi scazute.
Performante imbunatatite de incalzire
    Circuitul de Injectie flash de la Mitsubishi Electric atinge performante remarcabile de incalzire. Aceasta tehnologie are ca rezultat pastrarea capacitatii nominale pana la -15°C, iar plaja de functionare garantata in modul de incalzire a fost extinsa pana la -28°C. Astfel, seria de unitati ZUBADAN este perfecta pentru incalzirea caselor din regiuni reci.
Confort imbunatatit
    Circuitul de injectie de tip Flash imbunatateste pornirea si recuperarea dupa un ciclu de degivrare. Un control nou al degivrarii imbunatateste de asemenea si frecventa degivrarii. Aceste caracteristici permit atingerea temperaturii setate mai repede.
Controlul degivrarii ZUBADAN
    Rezultatele testarii in functionare: Cladire de birouri in Asahikawa, Hokkaido, Japonia
Tehnologia de injectie Flash de la Mitsubishi Electric
Cheia pentru performata ridicata de incalzire la temperaturi exterioare coborate
    Seria Zubadan este echipata cu circuitul de injectie Flash dezvoltat de Mitsubishi Electric, care este compus dintr-un circuit de by-pass si un schimbator de caldura (HIC). Schimbatorul de caldura transforma refrigerantul lichid, deviat prin circuitul de by-pass, intr-o stare gaz-lichid pentru a scadea astfel sarcina compresorului. Acest proces asigura performante excelente de incalzire chiar si atunci cand temperatura exterioara scade foarte jos. In unitati traditionale, atunci cand temperatura exterioara este coborata, volumul de refrigerant care circula prin compresor scade din cauza scaderii presiunii refrigernatului si a protectiei la supraincalzire cauzata de compresia ridicata, rezultand astfel scaderea capacitatii de incalzire. Circuitul de injectie Flash injecteaza refrigerant pentru a mentine volumul de refrigerant in circulatie, precum si sarcina compresorului, mentinand astfel capacitatea de incalzire.

9 alte produse din aceeași categorie: