Ventilator de bucatarie MPC 450 D4T30 - 7125 MC/H Măriţi imaginea

Ventilator de bucatarie MPC 450 D4T30 - 7125 MC/H

MPC450D4T30

Nou

Debit maxim (mc/h): 7125
Greutate (kg): 73
Consum electric (kw): 1,23
Alimentare electrică: Trifazat

Producător: RUCK

Detalii

3 678,89 lei

TVA inclus.

Descărcări

Informații

Descriere ventilator Ruck MPC 450 D4 T30

Ventilatoarele ruck sunt subiectul unui continuu control de calitate si corespund normelor valabile la momentul livrarii.

  • Motor în afara curentului de aer
  • Carcasă metalică tablă zincată
  • Turaţie reglabilă
  • Tavă de colectare cu scurgere
  • Izolaţie 30 mm
  • Operare stea-triunghi posibilă
  • Stea: direct rețea 400V 3~ sau convertizor de frecvență cu ieșire 400V
  • Triunghi: direct rețea 230V 3~ sau convertizor de frecvență cu intrare 230V 1~ și ieșire 230V 3~

Ventilatorul nu este cu tensiune reglabila!

Montajul trebuie executat doar de personal specializat, sub respectarea indicatiilor de montaj si utilizare si a normelor si prevederilor valabile!

ventilatoarele ruck nu se vor folosi intr-o atmosfera cu potential explozibil! Respectati temperatura maxime inscriptionata pe eticheta. Atentie la posibila contrapresiune necesara. Este permisă funcționarea continuă a ventilatoarelor cu tensiune reglabilă doar cu cel puțin jumătate din tensiunea nominală. Dacă nu se respectă această indicație, se pot înregistra daune ale unității motorului.

Norme de intretinere

Cu exceptia curatirii la intervalele recomandate, ventilatorul ruck nu necesita intretinere. Asigurati-va ca nu exista cabluri, contacte sau componente desprinse atata vreme cat echipamentul nu este legat la reteaua de curent. Asigurati imposibilitatea unei porniri accidentale. Componente individuale nu pot fi interschimbate. De exemplu, componentele destinate pentru un produs nu pot fi utilizate la un alt produs. Aerul cu continut de praf duce prin depozitarea acestuia pe rotor si carcasa la reducerea puterii. Elicea a se curata cu pensula / perie / carpa. Atentie a nu se indeparta sau deplasa greutatile de echilibrare. In niciun caz a nu se curati la interior cu apa sau aer comprimat! Prin utilizarea unui filtru, curatirea se poate face la intervale mai mari sau poate fi evitata!

20 alte produse din aceeași categorie: