Volet cu electromagnet 12/24 V cu 1 usa batanta 300x300 Măriţi imaginea

Volet cu electromagnet 230 V cu 1 usa batanta 350x300

SD-EI120S-E230-1V

Nou

Pozitie: normal inchis 

Actionare: electromagnet 230 V

Dimensiune (mm): 350x300

Producator: SBI INDUSTRY 

Detalii

984,00 lei

TVA inclus.

Descărcări

Informații

Volet antifoc actionat cu electromagnet 230 V, 350x300 mm

Clapeta pentru controlul fumului se compune din una sau două uși realizate din material ignifug clasa A cu o grosime de 27 mm. Material de construcție ecologic, placa de oxid de magneziu este dură și rezistentă datorită legăturilor foarte puternice dintre atomii de magneziu și oxigen care formează cristale de oxid de magneziu (cu formula chimică MgO).

Carcasa în care se montează ușile este realizată din același material, cu grosimea de 15 mm. Aceasta este prevazută în ambele parți cu flanșe metalice pentru conectarea la tubulatură sau montarea grilei din plasă de sârmă. Între carcasă și uși se găsește o garnitură ce expandează la temperatură înaltă, asigurând sigilarea clapetei în cazul în care aceasta trebuie să rămână închisă. Acționarea se face cu ajutorul unui electromagnet, poziția normală a ușii (atâta timp cât este sub tensiune) fiind închisă, la intreruperea alimentării aceasta se va deschide, permițând evacuarea fumului și gazelor fierbinți din compartimentul de incendiu.

Balamalele cu arc ce asigură deschiderea sunt realizate din oțel de 1,5 mm.

Pentru cresterea rezistenței pe ușă sunt adăugate profile metalice de ramforsare. Forțele la care poate fi supusa ușa putând ajunge până la 100 Kg.

19 alte produse din aceeași categorie: