Volet cu jaluzele opozabile cu servomotor 24 V 200x200 Măriţi imaginea

Volet cu jaluzele opozabile cu servomotor 230 V 350x200

SD-EI120S-S230

Nou

Pozitie: normal deschis

Actionare: servomotor 230 V on/off fara arc 

Dimensiune (mm): 350x200

Producator: SBI INDUSTRY 

Detalii

1 598,00 lei

TVA inclus.

Descărcări

Informații

DESCRIEREA CONSTRUCŢIEI
Clapeta pentru controlul fumului se compune din lamele opozabile realizate din material ignifug clasa A cu o grosime de 40 mm. Material de construcție ecologic, placa de oxid de magneziu este dură și rezistentă datorită legăturilor foarte puternice dintre atomii de magneziu și oxigen care formează cristale de oxid de magneziu (cu formula chimică MgO).
Carcasa în care se montează lamelele este realizată din același material, cu grosimea de 20 mm. Aceasta este prevazută în ambele parți cu flanșe metalice pentru conectarea la tubulatură
Între carcasă și lamele se găsește un profil de inox de 0.4 mm grosime si o garniturăintumescentă ce expandează la temperatură înaltă, asigurând sigilarea clapetei în cazul în care
aceasta trebuie să rămână închisă.
Elementele de blocare (jaluzelele opozabile) sunt confecționate din placi MGO, având groșimea de 40 mm ( doua straturi de 20 de mm grosime). Forțele la care poate fi supusa ușa putând ajunge până la 100 Kg/m2. Lamelele au la capete axe de otel Ø 10 cu ajutorul cărora se realizează rotirea mecanismului. Această groșime așigură rezistența la foc timp de 120 de minute. Pentru etanșarea la rece se aplică pe lungimea lamelei garnitură din cauciuc EPDM, de tip „D”. Pentru asigurarea izolării la temperaturi ridicate se aplică pe toată lungimea lamelei garnitură intumescentă (Intumex L-HP)

Clapetele pentru controlul fumului sunt echipate cu servomotor tip Gruner, montat pe axul clapetei de blocare. La alimentarea cu tensiune a servomotorului acesta se rotește aducând clapeta în poziția închisă /deschisă, în funcție de scopul pentru care au fost montate în instalația de ventilație.
Mecanisme de declanșare și control: servomotor axial din seria de produse destinate clapetelor pentru controlul fumului.
Funcționarea corectă a clapetelor pentru controlul fumului este așigurată atunci când axa de rotație este axa orizontală.
La cererea clientului pe fața vizibilă a clapetei se poate monta o grilă, realizată din plasă expandată. Acesată grilă impiedica accesul persoanelor neavizate la clapeta de fum.
Montajul clapetelor pentru controlul fumului la conductele de tubulatură se realizează prin racordarea acestora cu colțari / șuruburi / menghinuțe.

24 alte produse din aceeași categorie: