Ați văzut cele mai noi ventilatoare industriale din oferta Ventsys?

Posted by

Continuăm să suplimentăm oferta de ventilatoare industriale disponibilă la Ventsys Instal prin includerea unor producători noi și lărgirea gamei de produse.

Astfel, începând cu luna martie 2018 am introdus în oferta noastră următoarele ventilatoare:

  • Ventilatoare industriale SodecaVentilatoare centrifugale de mare presiune Sodeca tip CA: acestea sunt ventilatoare monoaspirante  cu carcasă și rotor din aluminiu turnat, debit maxim de aer între 220-2300 m3/h și finisaj anticoroziv, polimerizat în rășină de poliester la 190ºC, după degresare alcalină fără fosfați. La cerere se pot asigura bobinaje speciale sau certificare antiexplozivă ATEX. Linia de ventilatoare CA de la Sodeca numără 18 ventilatoare.
  • Ventilatoare centrifugale de mare presiune Sodeca tip CAS: acestea sunt ventilatoare monoaspirante cu carcasă din oțel, rotor din aluminiu cu pale curbate înapoi, debit de aer între 450-42600 m3/h  și finisaj anticoroziv, polimerizat în rășină de poliester la 190ºC, după degresare alcalină fără fosfați. Linia de ventilatoare CAS de la Sodeca numără 40 de ventilatoare.
  • Ventilatoare centrifugale de mare presiune Sodeca tip CAM:  acestea sunt ventilatoare monoaspirante cu carcasă din oțel și rotor din aluminiu turnat, debit de aer între 2430-10000 m3/h și finisaj anticoroziv, polimerizat în rășină de poliester la 190ºC, după degresare alcalină fără fosfați. La cerere se pot asigura bobinaje speciale, carcasă din inox sau certificare antiexplozivă ATEX.
  • Ventilatoare centrifugale de presiune medie Sodeca tip CMA: acestea sunt ventilatoare certificate ATEX (dedicate mediilor cu atmosferă explozivă) făcute din aluminiu turnat, cu debit de aer între 440-3550 m3/h. La cerere se poate asigura motor cu PTC încorporat, bobinaje pentru tensiuni diferite și construcție AntiEx pentru alte categorii.
  • Ventilatoare centrifugale de presiune medie Sodeca tip CMP: ventilatoare cu carcasă din oțel și rotor din oțel galvanizat cu palele curbate înainte, finisaj anticoroziv, polimerizat în rășină de poliester la 190ºC, după degresare alcalină fără fosfați și debit de aer între 135-21000 m3/h. La cerere se pot asigura bobinaje speciale pentru diferite tensiuni, carcasă de inox sau certificare ATEX categ. 2. Linia de ventilatoare CMP de la Sodeca numără 58 de ventilatoare.
  • Ventilatoare centrifugale de presiune medie Sodeca tip CMR: ultimele ventilatoare Sodeca pe care vi le prezentăm sunt ventilatoare monoaspirante cu certificare ATEX, carcasă din oțel galvanizat, rotor cu pale curbate înapoi făcut din oțel, finisaj cu vopsea anticorozivă AntiEX, fără componente feroase.
  • Ventilatoare centrifugale pentru aplicații speciale Sodeca tip CPV: anticorozive, monoaspirante, fabricate din polipropilenă (carcasă din polipropilenă, rotor cu palele curbate înainte, fabricate din polipropilenă), finisaj din plastic anticoroziv și debit de aer între 450-15500 m3/h. Linia de ventilatoare CPV de la Sodeca numără 26 de ventilatoare.
  • Ventilatoare turelă Sodeca tip HTMV: sunt ventilatoare axiale aspirante de acoperiș, elicoidale, tip turelă, concepute pentru aspirarea unui volum ridicat de aer în clădiri industriale sau similare.

Sodeca este unul dintre cei mai puternici producători de ventilatoare industriale din Europa, fiind deja prezent în oferta noastră cu alte modele. Dar din luna martie am introdus în premieră și alți producători:

  • Ventilatoare Soler & PalauSoler & Palau:  vă oferim gama de ventilatoare profesionale de bucătărie Soler & Palau FKK. Acestea sunt ventilatoare centrifugale de aspirare fabricate din oțel galvanizat de calitate ridicată, concepute special pentru evacuarea continuă și eficientă a aerului impur cu un conținut mediu de praf și uleiuri, la o temperatură maximă de 80° C. Sunt recomandate pentru bucătării industriale și comerciale, dar și pentru ventilare hote, uscătorii industriale, unități de vopsit și procesare textile etc. Toate motoarele beneficiază de standard IP55, izolare clasa F, 4 poli (1400 rpm), rulmenți cu garanție pe viață.Despre Soler & Palau: compania a fost înfiinţată în localitatea Ripoll (Spania), în anul 1951, de către ingineriii Eduard Soler şi Josep Palau. Astăzi S&P este una dintre cele mai cunoscute și inovative mărci la nivel internațional în domeniul ventilației, fiind proprietara a peste 80 de patente proprii.
  • Ventilatoare de bucatarie Ruckruck GMBH: ventilatoare profesionale de bucătărie, de extracție (sau exhaustare), controlabile prin tensiune, beneficiind de elice radială cu palete orientate înapoi și perete simplu din tablă de oțel zincat.Despre ruck Ventilatoren GmbH: este o companie de familie care s-a specializat pe producție de soluții de înaltă clasă pentru domeniul climatizării și ventilației.

Începând cu aceste zile puteți achiziționa prin Ventsys Instal orice ventilator din gamele amintite mai sus (nu doar pe cele expuse pe magazinul nostru online) precum și orice fel de accesorii. Nu ezitați să cereți sfatul specialiștilor noștri pentru a primi cea mai bună ofertă tehnică!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *