Tubulatură Rectangulară

Tubulatura rectangulara VENTSYS este produsa in cele mai bune conditii de calitate si durabilitate. Materialul standard folosit este tabla zincata iar grosimea tablei folosite variaza intre 0.5mm si 1.2mm, in functie de dimensiunea tubulaturii si presiunea aerului.
Prin fabricarea canalelor rectangulare din rulouri de tabla pe o masina automata, se obtin tronsoane de tubulatura ventilatie executate dintr-o singura bucata de tabla, asigurand o etanseitate optima a tubulaturii.


Pentru a realiza montajul cat mai rapid la fata locului, tronsoanele, dar si piesele speciale sunt cuplate prin suruburi si cleme de-a lungul flanselor si se pot livra, la cerere, cu un cap liber sau cu flansa montata provizoriu.
Se pot realiza la cerere: plenumuri, protectii de ploaie, protectii mecanice, atenuatoare de zgomot, treceri prin acoperis, exhaustoare, tubulatura pentru fum, cosuri de fum, precum si alte structuri metalice speciale.

Exista o gama variata de modele si dimensiuni,iar produsele se pot personaliza in functie de nevoile Dumnevoastra. Pentru acest lucru este necesar sa va consultati cu un specialist si sa luati legatura cu el apeland la numarul de telefon:  0740 125 802.

Exista 21 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 21 de articole
Se afişează 1-12 din 21 de articole