Aer Condiționat Mitsubishi Electric

Cu Inverter (Split) / Duct / Caseta

Vara aceasta va oferim aparate de aer conditionat Mitsubishi tip Split, Duct, Caseta. Aparatele de aer conditionat ale producatorului japonez sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitate, capacitatea rapida de racire, calitatea componentelor, consum redus si silentiozitate.

Consumatorii casnici pot opta pentru un aparat de aer conditionat Mitsubishi inverter, tip split, cu capacitate cuprinsa intre 9000-18000 BTU. Pentru proprietarii unui asemenea aer conditionat Mitsubishi, pareri de rau nu pot exista pentru achizitia facuta. Pentru utilizatorii sofisticati, spatii office, spatii sau cladiri rezidentiale cu configuratii speciale recomandam alegerea unui aparat tip Duct cu capacitate 9000-28000 BTU. In sfarsit, in spatiile office deschise si in magazine recomadam alegerea unei unitati de tip caseta care poate asigura confortul termic in timp record.

Alegeti acum aparatul potrivit de A/C Mitsubishi. Cereti-ne o oferta cu caracteristicile dorite pentru un aparat A/C Mitsubishi Electric pe care nu il gasiti listat pe situl nostru. Daca doriti si ridicati personal aparatul dorit de aer conditionat Mitsubishi in Bucuresti, va asteptam (cu o programare in prealabil) la depozitul nostru. Dupa plasarea comenzii contactati-ne si pentru variante montaj aer conditionat.

Exista 425 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 425 de articole
Se afişează 1-12 din 425 de articole