Produse noi

Informatii utile

Perdele De Aer

perdea de aer este un echipament de climatizare care se montează deasupra unei uși având ca scop principal crearea unui curent de aer (cald, rece sau recirculat) care să izoleze termic cele două zone delimitate de ușă. Prin concept, o asemenea perdea de aer se montează deasupra unei uși de intrare dintr-un spațiu cu trafic ridicat, cum ar fi un magazin, un mall, o clădire de birouri, clădiri și spații industriale, alte spații comerciale etc. Perdelele de aer pot avea atât o funcție de recirculare a aerului, cât și de încălzire prin intermediul schimbătorului de căldură pe apă sau electric.

În alegerea unei perdele de aer cel mai adesea trebuie să aveți în vedere amănunte precum locația de instalare, înălțimea de montaj, lățimea ușii de acces, tipul recomandat: încălzire electrică, pe apă caldă sau fără schimbător de căldură (în recirculare), puterea în kW, debitul de aer în m3/h (metri cubi / oră). 

Ventsys vă oferă perdele de aer VTS Wing, apreciate pentru design, silențiozitate, fiabilitate.

Câteva caracteristici ale perdelelor de aer VTS Wing:

  • putere de încălzire 2-47 kW (in fcț de echipament)
  • debit 1850-4500 m3/h (în fcț de echipament)
  • pot fi montate atât orizontal cât și vertical
  • nu pot fi montate încastrat
  • se pot instala în grup, în cazul unor uși cu deschidere largă.

Pentru mai multe amănunte puteți solicita consultanță detaliată specialiștilor noștri. Mențiune: nu oferim perdele de aer second-hand!

Exista 69 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 69 de articole
Se afişează 1-12 din 69 de articole