Perdele De Aer

perdea de aer este un echipament de climatizare care se montează deasupra unei uși având ca scop principal crearea unui curent de aer (cald, rece sau recirculat) care să izoleze termic cele două zone delimitate de ușă. Prin concept, o asemenea perdea de aer se montează deasupra unei uși de intrare dintr-un spațiu cu trafic ridicat, cum ar fi un magazin, un mall, o clădire de birouri, clădiri și spații industriale, alte spații comerciale etc. Perdelele de aer pot avea atât o funcție de recirculare a aerului, cât și de încălzire prin intermediul schimbătorului de căldură pe apă sau electric.

În alegerea unei perdele de aer cel mai adesea trebuie să aveți în vedere amănunte precum locația de instalare, înălțimea de montaj, lățimea ușii de acces, tipul recomandat: încălzire electrică, pe apă caldă sau fără schimbător de căldură (în recirculare), puterea în kW, debitul de aer în m3/h (metri cubi / oră).  O perdea de aer pe apa calda poate functiona prin racordarea la sistemul de instalatii al cladirii in timp ce o perdea de aer ambientala in recirculare doar recirculeaza aerul intr-un circuit propriu.

Alături de aparatele de aer conditionat, panouri solare, convectoare electrice, pompe de caldura, incalzire in pardoseala, pompe de caldura, centrale electrice, centrale termice etc. perdelele de aer sunt astazi una dintre cele mai utile inventii din domeniul HVAC cu ajutorul careia puteti controla temperatura din aer ambientala.

Ventsys vă oferă din stoc propriu orice model de perdea de aer VTS Wing, Sodeca, Frico și Sonninger - branduri apreciate pentru design, silențiozitate, fiabilitate și eficiență.

Pentru mai multe amănunte puteți solicita consultanță detaliată specialiștilor noștri. Mențiune: nu oferim perdele de aer second-hand!

Exista 126 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 126 de articole
Se afişează 1-12 din 126 de articole