Ventilatoare Industriale

Ventilatoare industriale si comerciale este categoria care ne aduce toate tipurile de ventilatie a aerului. Pe site-ul nostru intalnesti toata gama de ventilatoare: de tubulatura, axiale, centrifugale, de acoperis sau pentru evacuare fum. In aceasta categorie sunt prezente si ventilatoarele rezistente la foc, cele pentru seminee sau hote. Cutiile de ventilare sunt si ele prezente in aceasta categorie.

Atunci cand dorim sa achizitionam un ventilator industrial sau comercial trebuie sa tinem seama in principal de domeniul sau de locul unde va fi utilizat acesta. Un alt factor important in alegerea unui astfel de produs este debitul de aer, care joaca un rol esential daca ne dorim ca ventilatorul sa faca fata cerintelor noastre. Nu in ultimul rand, trebuie sa tinem cont de dimensiunea tubulaturii pentru a putea achizitiona accesoriile pentru montaj sau pentru a fi instalat in locul pregatit deja.

Pentru fiecare tip de ventilator in parte veti gasi o descriere in subcategoriile destinate fiecarui tip. Atasat produselor veti intalni si manual de utilizare sau fisa tehnica, in functie de produs si producator.

Exista 143 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 143 de articole
Se afişează 1-12 din 143 de articole