Ventilatoare Rezistente La Foc Axial De Tubulatura 

Ventilatorul axial circular de tubulatura Ruck  este un ventilator inovator profesional intrebuintat pentru transportarea fluxului de aer si intensificarea acestuia in interiorul sistemului canalelor de ventilare. Ventilatorul de tubulatura Ruck AL este un ventilator puternic si eficient, potrivit pentru aplicatii industriale cu volume mari de aer si in conditii dificile de functionare, cum ar fi in garaje, depozite si grajduri.

Datorita rotorului 3D si paletelor de stator 3D optimizate, ventilatorul are un grad mare de eficienta si este, de asemenea, foarte eficient din punct de vedere energetic. Echipat cu un regulator fara trepte si usor de instalat.

Seria THT/CL - Ventilatoare axiale tubulare cu carcasa lunga utilizate pentru evacuarea fumului produs ca urmare a unui incendiu.Ventilatoarele din seria THT sunt special dimensionate pentru a asigura performantele solicitate de normele de proiectare a sistemelor de ventilatie in caz de incendiu pentru constructiile civile.Aceste ventilatoare sunt certificate F400 in conformitate cu normativul european EN 12101-3 pentru functionare in interiorul zonelor periculoase.Ventilatoarele sunt alcatuite din carcasa din tabla de otel, elice turnata din aluminiu cu lamele cu unghi variabil si motor asincron trifazat certificat F400 (optional, cu doua viteze).

​Sensul fluxului de aer: motor->elice.Ventilatoarele sunt finisate anticoroziv cu rasina din poliester polimerizat la 190 C, dupa tratament alcalin fara fosfati.Motorul electric are rulmenti cu bile, clasa izolare H, clasa de eficienta IE3, grad de protectie IP55.Poate functiona in regim continuu (S1), respectiv in regim de de urgenta (S2).Temperatura aerului vehiculat continuu: -20 ... +40 C, respectiv max.400 C in regim de urgenta, timp de 2 ore.

Exista 32 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 32 de articole
Se afişează 1-12 din 32 de articole