Clapetă Antifoc Rectangulară Cu Servomotor 24 V

Clapeta antifoc este construită din: carcasă, elementul de blocare și un dispozitiv de declanșare și control, acționat de la distanță sau automat după operarea declanșatorului termic.
Carcasa este realizată din material rezistent la foc, tip MGO(oxid de magneziu) cu grosime de 20 mm.
În interiorul carcasei se află garnitura de expansiune, lamela de obturare, elemente ale mecanismului de acționare, profilul de etanșare (pentru asigurarea etanșeității la temperatura ambiantă) și garnitura expandabilă la foc (Intumex L-HP) pentru a asigura etanșeitatea în caz de incendiu.
Elementul de blocare este realizat din panouri sandwich din Fireboard (MGO) cu o grosime de cel puțin 60 mm (20 mm MGO + vată minerală 20 mm + 20 mm MGO).
Această grosime asigură rezistența la foc timp de 240 de minute.
Ansamblul de acționare (format din motor și suport) este montat pe exteriorul carcasei.
Clapetele antifoc sunt echipate cu servomotor tip Belimo/Siemens, montat pe axul clapetei de blocare. La alimentarea cu tensiune a servomotorului acesta se rotește aducând clapeta în poziția deschisă (poziția de funcționare), în același timp tensionează arcul de revenire.
Clapetele antifoc cu servomotoare tip Belimo/Siemens se închid prin întreruperea curentului electric, având ca efect acționarea arcului de întoarcere aflat în servomotor.

Exista 25 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 25 de articole
Se afişează 1-12 din 25 de articole