Tubulatura Dreapta SPIRO

Este o tubulatura ventilatie metalica rigida, dreapta, cu sectiune circulara ce se obtine prin infasurare si imbinare spiralata prin faltuire a unei fasii de tabla.

Este utilizata pentru transportul aerului in instalatiile de ventilatie mecanica sau climatizare din cladiri rezidentiale, administrative, social-culturale, comerciale sau industriale.

Materia prima utilizata este tabla din otel zincat, tabla din otel inoxidabil sau din aluminiu.

Tubulatura si piesele speciale SPIRO se executa pe utilaje specializate produse si certificate de SPIRO INTERNATIONAL SA (Elvetia), fara deteriorarea suprafetei zincate la imbinarile faltuite. Otelul zincat din care se confectioneaza tubulatura circulara precum si faltul de imbinare spiralat confera acesteia un nivel inalt de rigiditate. Interiorul tubulaturii din otel zincat are un grad inalt de luciu si netezime al suprafetei ce permite trecerea aerului fara a simti pierderi de presiune statica. De asemenea tehnologia de executie a tubulaturii spiralate permite obtinerea de lungimi mari a tronsoanelor (standard pana la 6ml), acest lucru ducand la micsorarea pierderilor de presiune datorate imbinarilor.

Punctul forte al sistemului este tehnologia utilizata pentru asigurarea etansarii: aplicarea pe capetele fiecarei piese a unei garnituri duble de cauciuc. Pierderile de aer din canale produc o serie de efecte nedorite în instalaţii precum: reducerea debitului de aer ce ajunge în incaperile climatizate, inrautatirea calitatii aerului interior prin antrenarea prafului depus in spatiile unde se pierde aerul vehiculat si pierderi importante de energie.

Aceste fitinguri de ventilatie cu garnitura de cauciuc confera sistemului clasa maxima D de etanseitate, recomandata mai ales in contextul directionarii eforturilor catre economia de energie si a reducerii emisiilor de CO2, dar la comanda, fitingurile se pot executa si fara garnituri, acestea asigurand clasa C de etanseitate.

Exista 18 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 18 de articole
Se afişează 1-12 din 18 de articole