Volet Cu Electromagnet

Clapetele pentru controlul fumului sunt utilizate în instalația de ventilație și climatizare, care deservesc clădirile de birou, clădirile industriale, spațiile comerciale, spitalele, sălile de spectacole și competiții.
Clapetele pentru controlul fumului și gazelor fierbinți sunt utilizate în sistemele pentru controlul fumului și gazelor fierbinți ca mijloace de evacuare a fumului și de reducere a numărului de conducte și ventilatoare rezistente la foc.
Sistemul pentru controlul fumului și gazelor fierbinți poate evacua fumul fie prin utilizarea unor ventilatoare rezistente la foc sau prin ventilație naturală.
Conductele pe care sunt montate clapete pentru controlul fumului deservesc în general mai multe compartimente de incendiu. Sistemele pot fi utilizate exclusiv pentru evacuarea fumului sau pot face parte dintr-o instalatie mixtă ventilare/evacuare a fumului.
Clapetele se deschid la cererea instalației de prevenire a incendiului cu ajutorul unui electromagnet. Acestea trebuie să îndeplinească următoarele condiții: etanșeitatea la fum și la gaze fierbinți, stabilitatea mecanică și să își mențină secțiunea transversală.

Exista 40 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 40 de articole
Se afişează 1-12 din 40 de articole