Unități Interioare

Culoare ”alb pur”
Aceasta este culoarea adoptată de Mitsubishi Electric pentru multe dintre unitățile noastre interioare. Este o culoare adecvată pentru toate spațiile interioare.

Deflector automat
Deflectorul se ajustează automat la unghiul optim în funcție de modul de funcționare și temperatura de refulare a aerului.

Temporiza...

Unități Interioare

Culoare ”alb pur”
Aceasta este culoarea adoptată de Mitsubishi Electric pentru multe dintre unitățile noastre interioare. Este o culoare adecvată pentru toate spațiile interioare.

Deflector automat
Deflectorul se ajustează automat la unghiul optim în funcție de modul de funcționare și temperatura de refulare a aerului.

Temporizator
Funcțiile de temporizator anual, săptămânal, zilnic sau simplificat pot fi folosite pentru a porni și opri unitatea după cum se dorește

Comutarea automată a modului
Unitatea interioară comută automat (AUTO) modul de funcționare (RĂCIRE/ÎNCĂLZIRE) în funcție de setarea temperaturii.

Ultra silențiozitate
Aceste unități interioare produc niveluri de presiune sonoră extraordinar de reduse

Filtru dezodorizant
Mirosurile neplăcute prezente în mediu sunt prinse în filtrul dezodorizant și mai apoi sunt eliminate prin tehnologia de ionizare. Timpul de dezodorizare extrem de redus face ca această
funcție să fie chiar și mai eficientă împotriva mirosurilor de animale sau de bucătărie.

Repornire automată
Funcția de repornire automată poate fi folosită pentru a configura unitățile interioare pentru repornirea automată după întreruperea alimentării cu energie, reducând la minimum întreruperile funcționării sistemului pentru a menține nivelul confortului termic în spațiile cu aer condiționat.
Această funcție trebuie activată ca o opțiune, deoarece nu este activată în mod implicit. Se poate alege între două configurații de pornire automată:
- repornire doar pentru unitățile interioare care erau pornite înainte de întreruperea alimentării cu energie;
- repornirea tuturor unităților interioare, indiferent dacă erau pornite/oprite înainte de întreruperea alimentării cu energie.

Compensarea stratificării
Funcția de compensare automată a stratificării căldurii în modul de ÎNCĂLZIRE este implementată prin ajustarea citirii temperaturii ambientale de către o sondă de pe unitatea interioară pentru a obține o valoare care să reflecte cât mai exact temperatura reală a spațiului cu aer condiționat.
Se aplică o corecție de -4°C astfel încât, de exemplu, dacă temperatura de admisie măsurată este de 24°C, sistemul afișează automat o valoare ajustată de 20°C, care trebuie să reflecte cât
mai exact temperatura ambientală reală. Sistemul CITY MULTI VRF de la Mitsubishi Electric bazează energia termică furnizată pe această valoare. Funcția de compensare a stratificării este disponibilă pe toate tipurile de unități interioare Mitsubishi Electric, cu excepția unităților cu instalare pe podea și anumitor cazuri specifice (cum ar fi unitățile cu admisie de aer pe partea de jos), și poate fi dezactivată la cerere.

Răcire la temperatură redusă
Această funcție extinde intervalul de temperatură de funcționare în modul de răcire pentru a oferi cea mai mică temperatură de setare de 14°C. Acolo unde este necesară capacitatea de a răci la temperaturi mai mici decât valoarea standard cea mai mică pentru confort de 19 °C (de obicei pentru centre sportive, laboratoare, etc.), intervalul de temperaturi care poate fi stabilit în modul de răcire poate fi extins pentru a oferi cea mai mică temperatură de 14 °C pe următoarele modele:
Această funcție poate fi activată în timpul instalării și este disponibilă pe următoarele modele:
• PLFY-P VLMD - casetă cu două căi
• PEFY-P VMR - de tip duct
• PEFY-P VMS1(L) - de tip duct
• PEFY-P VMAL - de tip duct
• PEFY-P VMH - de tip duct
• PEFY-P VMHS - de tip duct
• PFFY-P VLEM - cu instalare pe podea
• PFFY-P VLRM - unitate de pardoseală necarcasată
• PFFY-P VLRMM - unitate de pardoseală necarcasată
Ventilatorul unității interioare este utilizat la turații mai mari în această configurație (cu excepția unității exterioare model SMALL Y din seria PUMY).

Mai mult
Exista 62 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 62 de articole
Se afişează 1-12 din 62 de articole