Recuperatoare De Caldura Broferpura 

 Recuperatorul de caldura RDCD asigura ventilarea incintelor in cladiri rezidentiale, cu recuperarea caldurii din aerul evacuat. Recuperatorul se monteaza in pozitie orizontala. Carcasa este din structura autoportanta de polietilena cu greutate moleculara foarte ridicata HMPEPS, cu sistem de extragere a filtrelor de aer si de scurgere a condensului. Acest tip de recuperator nu este destinat pentru functionarea intr-un mediu cu atmosfera potential exploziva sau cu agenti puternic corozivi. Aparatul se livreaza cu variator de turatie cu fir. 

    Recuperatoarele de caldura RDCD sunt echipate cu ventilatoare cu motoare EC de inalta eficienta si filtre de clasa G4. Pentru incaperile care necesita un grad mai mare de filtrare a aerului, pot fi prevazute optional, pe fluxul de introducere a aerului, filtre clasa F7, care se comanda separat. Recuperatorul este prevazut cu schimbator de caldura hexagonal, cu suprafata mare de schimb de caldura si eficienta termica ridicata, de pana la 90%.

   Recuperatoarele de caldura BRUC au fost proiectate pentru recuperarea caldurii din aerul evacuat. Energia recuperata este direct transferata aerului proaspat introdus in incapere, reducand astfel capacitatea necesara a sistemului de aer conditionat. Recuperatorul se monteaza in pozitie orizontala sau verticala. Rama este din aluminiu si panouri sandwich din otel zincat, izolante fonic.Panourile sunt detasabile pentru usurinta intretinerii

   Recuperatoarele de caldura BRUC sunt echipate cu ventilatoare dublu aspirante centrifugale cu motoare EC de inalta eficienta si filtre de clasa G4.Recuperatorul este prevazut cu schimbator de caldura in contracurent, realizat in intregime din aluminiu, cu suprafata mare de schimb de caldura si eficienta termica ridicata, de pana la 80%. Este instalat un bazin de scurgere a condensului.

Exista 9 produse.
Se afişează 1-9 din 9 de articole
Se afişează 1-9 din 9 de articole