Producători

Informatii utile

Politica de PRET

Moneda de afisare si facturare a produselor este in LEI (RON).
Preturile sunt afisate cele de cumparare - cu TVA si Taxa Verde (unde este cazul) incluse.

Cum comand produsele?

1. Contactandu-ne direct:
Tel: 0728302743
E-mail: george.stoian[at]vent-sys.ro  inlocuiti [at] cu @

2. Formular online:
Dupa ce v-ati ales produsele dorite, apasati pe butonul CUMPARA. Veti fi redirectionat catre COSUL DE PRODUSE unde va trebui sa completati in dreptul produsului cantitatea dorita (dupa modificarea cantitatii apasati butonul APLICA MODIFICARILE). In cazul in care doriti sa continuati cumparaturile pentru a alege alte produse apasati butonul CONTINUA CUMPARATURILE. Daca doriti sa finalizati comanda apasati FINALIZATI COMANDA.
Veti fi contactat ulterior de un reprezentant al S.C. Ventsys Instal S.R.L. pentru a confirma comanda si vi se vor furniza toate informatiile legate de produs, confirmarea stocului, livrare, instalare (daca este cazul).

Cum va creati un cont?

Exista doua moduri de a crea un cont:

1. Din partea superioara a site-ului - DESCHIDE CONT
La apasarea Deschide Cont va aparea sectiunea Creare CONT NOU si campuri pentru a completa datele Dvs.
Datele pe care trebuie sa le completati sunt: numele, prenumele,
adresa de email, parola dorita pe site (atentie! pentru securitatea datelor Dvs nu folositi parola pe site una si aceiasi cu parola Dvs de email). Confirmarea parolei, oras Livrare, data nastere si codul de verificare.
Dupa bifarea
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile apasati butonul INREGISTRARE.
Veti primi pe adresa de email un link prin care va veti verifica adresa de email.

2. La trimiterea unei comenzi si apasarea butonului FINALIZATI COMANDA
la selectarea FINALIZATI COMANDA fara sa fiti logat, veti avea optiunea de a selecta CREARE CONT NOU.

Beneficiile unui cont de utilizator sunt:
- adaugare/modificare/stergere adrese de livrare
- adaugare/modificare/stergere firme
- trimiterea mult mai rapida a comenzilor, datorita datelor deja salvate in cont
- vizualizarea istoricului si starii comenzilor

Care sunt modalitatile de plata pe Vent-sys.ro?

In acest moment va putem oferi urmatoarele modalitati de plata

1. Plata CASH sau TRANSFER BANCAR ridicare depozit

2. Plata IN AVANS prin transfer bancar la confirmare comanda.

3. Plata CONFORM CONTRACT incheiat intre parti.

4. Plata cu cardul  - in curand.

Garantia produselor

Produsele comercializate prin intermediul Vent-sys.ro beneficiaza de conditii de garantie care respecta legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Certificatele de garantie vor fi emise:
a) De catre importator.
b) De catre Producator al produsului cumparat.
Ambele certificate sunt valabile pentru a fi prezentate in cazul unei defectiuni in perioada de garantie sau postgarantie.

Daca produsul reclamat defect va fi adus de catre dumneavoastra la Departamentul Service - SC VENTSYS INSTAL SRL, veti avea nevoie de urmatoarele documente:

- certificatul de garantie in original
- copia facturii fiscale

Diagnosticarea produselor
Diagnosticarea produsului se face in cel mult 24 ore de la intrarea produsului reclamat defect in Departamentul Service.
In cel mai scurt timp dar nu mai mult de 10 zile lucratoare de la receptie, Departamentul Service va comunica beneficiarului diagnosticul,  reparatiile necesare si estimarea termenului la care produsul va fi readus in stare de functionare.

Reparatia produselor

Reparatia produselor poate consta in inlocuirea pieselor defecte, inlocuirea integrala a produsului sau returnarea contravalorii produsului in absenta unei alte solutii.

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea in scris, in vederea ridicarii produsului, sau pana la predarea efectiva a produsului catre consumator.

Returnarea produselor reparate

Dupa readucerea produsului in stare de functionare, beneficiarul poate intra in posesia lui, fie solicitand expedierea prin curier rapid, fie ridicandu-l direct din Departamentul Service - Ventsys Instal SRL.

Returul produselor

Produsele achizitionate pot fi returnate daca:

Produsele au fost livrate gresit din vina Vanzatorului
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel specificat in comanda, puteti solicita inlocuirea produsului livrat gresit cu cel corect. Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi suportate de catre Vanzator .

Produsele nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie
Daca produsul achizitionat este identificat ca nefunctional in termen de 24 de ore de la data receptiei ( a intrarii in posesia lui), puteti solicita in acest termen inlocuirea sa cu un produs functional. Atentie! Consultati manualul de utilizare a produsului. In cazul in care intampinati dificultati cu operarea produsului - contactati un inginer Vent-sys.ro. Toate costurile de retur si livrare a produsului functional vor fi suportate de Vanzator.

Produsele cu specificatii tehnice care nu corespund cu cele prezentate pe site.
Daca produsul achizitionat nu corespunde cu specificatiile tehnice prezentate pe site-ul Vent-sys.ro, puteti solicita returnarea si inlocuirea produsului cu cel corect sau puteti solicita rambursarea integrala a contravalorii sale.

In cazul in care optati pentru inlocuirea produsului necorespunzator cu un altul de valoare mai mare, diferenta o veti achita curierului in momentul primirii produsului corect; in cazul in care optati pentru inlocuirea produsului necorespunzator cu un altul de valoare mai mica, diferenta o veti primi odata cu receptia produsului corect.  Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi suportate de Vanzator in situatia in care produsul achizitionat nu a corespuns cu specificatiile tehnice prezentate pe site.

ATENTIE!!!
PENTRU A BENEFICIA DE RETURNARE - Produsele se vor returna in ambalajul original, in stare PERFECTA, impreuna cu toate accesoriile si documentele de achizitie in original; in situatia in care aceste conditii nu sunt respectate, returul nu va fi acceptat. Vent-sys.ro isi rezerva dreptul a nu accepta pentru retur produsele cumparate pe Persoana Juridica.

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta returnarii produsele uzate, care au suportat orice tip de montaj.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face cu ordin de plata in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Consumatorul nu poate renunta la cumparare pentru produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.