Unități Interioare Hydrotank 

Sistemul dezvoltat de Mitsubishi Electric Ecodan a devenit și mai ecologic și mai eficient cu noul său rezervor cu cilindru pentru R32 agent frigorific.  Rezervoare de apa calda avand capacitati de 170 , 200 si 300

Produsele noastre nu produc exces de căldură sau frig. Cu cea mai recentă tehnologie a invertorului, compresorul funcționează continuu, dar la o viteză care variază în funcție de nevoia dvs. de încălzire sau răcire. Oferă economii sporite, o uzură mai mică și un nivel de zgomot mai scăzut. Sistemul de Mitsubishi Electric din Japonia, ceea ce garantează cea mai înaltă calitate până în cele mai mici detalii.

Ecodan poate fi, de asemenea, echipat cu un senzor de cameră wireless, unde puteți regla cu ușurință temperatura dorită pentru un confort maxim. Pentru a vă deplasa, pur și simplu apăsați simbolul cu o valiză, apoi reglați setările pentru a oferi economii maxime de energie.

Cu aplicația noastră MELCloud, vă puteți controla cu ușurință hidroboxul Ecodan în timp real. Fie că sunteți în deplasare, fie că vă relaxați pe canapea. Orice defecțiuni ale sistemului vor apărea, de asemenea, pe afișajul dvs. și pe aparat atunci când sistemul dvs. este conectat la MELCloud. De asemenea, puteți vedea vremea locală la locul de instalare și puteți avea acces la asistența utilizatorului.

Pentru a extinde posibilitățile de control ale temperaturii camerei, casa poate fi împărțită în două zone de încălzire separate și controlată separat, dintre care una este o zonă cu control wireless al camerei. Aceasta înseamnă reglarea complet individuală a fiecărei zone, de ex. etaje diferite, două clădiri separate sau cu două sisteme de încălzire care necesită temperaturi de alimentare complet diferite, cum ar fi încălzirea prin pardoseală și calorifere.

OFERIM CONSULTANTA DE SPECIALITATE SI MONTAJ!!!

Exista 10 produse.
Se afişează 1-10 din 10 de articole
Se afişează 1-10 din 10 de articole