Centrale Tratare Aer Ruck Încălzire-Apă Caldă

Unitate compacta de tratare aer, cu recuperare de caldura de inalta eficienta si automatizare cu microprocesor integrata, testata si pusa in functiune din fabrica.
Asigurati-va un climat interor sanatos si confortabil economisind in acelasi timp energia necesara incalzirii aerului cu centrala de ventilatie din seria ETA-F de la Ruck Ventilatoren GmbH, cu schimbator de caldura in contracurent! Sistemul de ventilatie extrage aerul viciat si umezeala nedorita din bucatarie, baie, alta camera de folosinta, in sistem continuu. Caldura aerului viciat este transferata de catre recuperatorul de caldura catre aerul proaspat din exterior. Un schimbator de caldura din aluminiu cu o eficienta termica de pana la 90% care recupereaza caldura din aerul exras care altfel s-ar fi pierdut, si o transfera catre aerul introdus. Furnizarea si extragerea aerului sunt total separate pentru ca aerul introdus sa fie proaspat!

Disponibila in urmatoarele versiuni:

  • V - Centrala de ventilatie cu racorduri pentru tubulatura verticala.
  • - Centrala de ventilatie cu racorduri pentru tubulatura orizontala.
  • - Centrala de ventilatie plata pentru montaj in tavan.
Echipare:
  • Control integrat, plug and play.
  • Bypass de vara automat.
  • Baterie de incalzire cu agent termic.
  • Filtru de aer panou din clasa F7 sau M5.
  • Ventilatoare cu motor EC pentru volum constant. 

Carcasa:

Carcasa din tabla de otel galvanizata, fara cadru, cu acoperire anti-amprenta. Vata minerala folosita ca izolatie termica si fonica este neinflamabila conform clasei de materiale de constructie DIN EN 13501-1, clasa A1. In functie de versiunea dispozitivului, se utilizeaza placi izolatoare cu o densitate de 110kg/m³ din WLG 040 cu o grosime de pana la 50mm. Usile mari ale variantelor V si H sunt echipate standard cu balamale si inchizatori blocabile, iar usile de acces ale variantelor F pot fi indepartate. Toate componentele incorporate sunt usor accesibile din partea operatorului. Toate podelele si panourile laterale sunt intotdeauna etansate igienic unul fata de celalalt.

Toate dispozitivele (cu exceptia variantelor F) sunt livrate cu un cadru de baza retractabil. Varianta H este potrivita si pentru instalarea in exterior, cu accesorii optionale disponibile. Carcasele sunt netede la interior si usor de curatat.

Exista 17 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 17 de articole
Se afişează 1-12 din 17 de articole