Ventilatoare Rezistente La Foc De Impuls (JET FAN)

CI - Ventilatoare centrifugale de inductie utilizate pentru evacuarea fumului produs ca urmare a unui incendiu.Ventilatoarele din seria CI sunt proiectate pentru a functiona in zone cu risc crescut de incendiu (d.ex: garaje, parcari subterane)Aceste ventilatoare sunt certificate F400 in conformitate cu normativul european EN 12101-3 pentru functionare in interiorul zonelor periculoase.

Ventilatoarele sunt alcatuite din carcasa din tabla de otel, elice din otel cu lamele curbate spre inapoi, motor asincron trifazat certificat F400 (optional, cu doua viteze), cutie de conexiuni externa, suport sustinere.Ventilatoarele sunt finisate anticoroziv cu rasina din poliester polimerizat la 190 C, dupa tratament alcalin fara fosfati.

Motorul electric are rulmenti cu bile, clasa izolare H, grad de protectie IP55.Poate functiona in regim continuu (S1), respectiv in regim de de urgenta (S2).Temperatura aerului vehiculat continuu: -20 ... +40 C, respectiv max.400 C in regim de urgenta, timp de 2 ore.

THT / IMP

Ventilatoare la 400ºC / 2h. 300ºC / 2h si 200ºC / 2h cu o singura directie sau de impulsionare cu raza lunga de actiune reversibile.
Ventilatoare la 400ºC / 2h, 300ºC / 2h si 200ºC / 2h cu o singura directie sau de impulsionare cu raza lunga de actiune reversibile, constructie circulara. (THT / IMP-C). octogonala (THT / IMP-L) sau octogonala pictata (THT / IMP-O).

Ventilator:

- O singura directie sau unitate de ventilatie reversibila constand dintr-un ventilator. amortizoare de zgomot. aparatori si paranteze. certificat de extractie a fumului, in conformitate cu standardul EN-12101-3-2002. Certificarea nr. 0370-CPD-0394
- Rotoare din aluminiu turnat, proiectat pentru forta de tractiune optima.
- Garda Protectie impotriva contactelor. in conformitate cu standardul UNE 100250. in modele de o singura directie.
- Deflectorul pentru a mari gama de fluxul de aer. pe partea rotorului. Modelele reversibile sunt echipate cu deflectoare pe ambele parti.
- Amortizoare de zgomot extrem de eficiente, cu izolatie termica si acustica.
- Intrerupator de siguranta. seria IAT. furnizat built-in ventilator (THT / IMP-L si THT / IMP-O) sau la cerere (THT / IMP-C).
- Directia fluxului de aer de la motor la rotor cu palete sau reversibil 100%.
- THT / IMP-C: carcasa circulara din tabla de otel .
- THT / IMP-L: carcasa din tabla de otel galvanizat.
- THT / IMP-O: carcasa foaie pictata.
- THT / IMP-LS: lungimea carcasei, limitata.

Motor:
- Motoare din clasa H. utilizarea S1 in curs de desfasurare si utilizare de urgenta S2. cu rulmenti cu bile si protectie IP55. 2 trepte.
- Trei faze 400V.-50Hz. DHALANDER.
- Temperatura maxima aer pentru transport: S1 Serviciul -20ºC + 40ºC pentru utilizare in curs de desfasurare. S2 Serviciul 200ºC / 2h. 300ºC / 2h. 400ºC / 2h.

Finalizarea:

- Anticoroziv in rasina de poliester. polimerizat la 190ºC. dupa degresare alcalina si pre-tratament fara fosfat (THT / IMP-C. THT / IMP-O) sau tabla de otel zincat anticoroziv (THT / IMP-L)

Exista 29 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 29 de articole
Se afişează 1-12 din 29 de articole