Unități Exterioare 

La fel ca o pompă de căldură pentru încălzirea spațiului, unitatea exterioară ECODAN folosește electricitatea pentru a absorbi căldura din aerul din jur, pe care o transferă de la un mediu de joasă temperatură spre unul de temperatură mai ridicată, pentru a oferi o încălzire eficientă din punct de vedere energetic şi apă cald...

Unități Exterioare 

La fel ca o pompă de căldură pentru încălzirea spațiului, unitatea exterioară ECODAN folosește electricitatea pentru a absorbi căldura din aerul din jur, pe care o transferă de la un mediu de joasă temperatură spre unul de temperatură mai ridicată, pentru a oferi o încălzire eficientă din punct de vedere energetic şi apă caldă menajeră.

Atat economice cat si sigure pentru mediul ambiental, pompele de caldura ECODAN de la Mitsubishi Electric incorporeaza un sistem foarte eficient de tip pompa de caldura ce preia “caldura din aer“, o sursa regenerabila de energie. Acestea sunt echipate cu sisteme avansate de control ce asigura un reglaj meticulos al temperaturii asigurand o incalzire confortabila, realizand si economie de spatiu prin utilizarea de unitati interioare “All-in-one” usor de instalat. Economia de energie, confortul ridicat, intalarea simpla au adus sistemele de incalzire ecodan in centrul scenei pompelor de caldura.

Atat economice cat si sigure pentru mediul ambiental, pompele ce caldura ECODAN de la Mitsubishi Electric incorporeaza un sistem foarte eficient de tip pompa de caldura ce preia “caldura din aer“, o sursa regenerabila de energie. Acestea sunt echipate cu sisteme avansate de control ce asigura un reglaj meticulos al temperaturii asigurand o incalzire confortabila, realizand si economie de spatiu prin utilizarea de unitati interioare “All-in-one” usor de instalat. Economia de energie, confortul ridicat, intalarea simpla au adus sistemele de incalzire ecodan in centrul scenei pompelor de caldura.

Functionaritatea pe care o asigura ECODAN acopera necesitatile de incalzire, preparare apa calda menajera, precum si racire. Racirea se poate realiza cu ventiloconvectoare, pereti si plafoane radiante in cazul unitatilor split si monobloc, sau cu unitati interioare de climatizare in cazul sistemelor hibride.

Seria ZUBADAN încorporează tehnologia originală Injecție Flash care îmbunătățește capacitatea deja ridicată a sistemului. Acestă serie de unități exterioare realizează performanțe de încălzire superioare în regiuni cu temperaturi scăzute.

Circuitul de “Injecție flash” de la Mitsubishi Electric atinge performanțe remarcabile de încălzire. Această tehnologie are ca rezultat păstrarea capacitații nominale până la -15°C, iar plaja de funcționare garantată în modul de încălzire a fost extinsă până la -28°C. Astfel, seria de unități ZUBADAN este perfectă pentru încălzirea caselor din regiuni reci.

Circuitul de injecție de tip Flash îmbunătățește pornirea și recuperarea după un ciclu de degivrare. Un control nou al degivrării îmbunătățește de asemenea și frecvența degivrării. Aceste caracteristici permit atingerea temperaturii setate mai repede.

OFERIM CONSULTANTA DE SPECIALITATE SI MONTAJ!!!

Mai mult
Exista 10 produse.
Se afişează 1-10 din 10 de articole
Se afişează 1-10 din 10 de articole