Tubulatură Desfumare Rezistentă La Foc

Compartimentele antifoc sunt instalate în clădiri pentru a asigura rezistența la foc, evacuarea în siguranță, salvarea și stingerea incendiilor. În practică, sistemele de tubulaturi se extind in majoritatea clădirilor noastre, asemănătoare cu vaselor de sânge ale omului, rezultând multe penetrări prin planurile delimitate ale compartimentului antifoc. Pentru a ne asigura ca focul si fumul nu se extind de la un compartiment la cel adiacent de-a lungul acestor tubulaturi , trebuie luate măsuri de protecţie împotriva incendiilor.

In cadrul unei cladiri, desfumarea se poate realiza prin tiraj natural, organizat sau mecanic, realizand circulatia aerului in spatiul considerat si evacuarea fumului in raport cu aerul introdus, sau prin diferente de presiune intre spatiul protejat si cel incendiat pus in depresiune, ori printr-o combinatie a celor doua metode.

Principalele atributii ale unui sistem de desfumare sunt: - extragerea fumului dintr-un compartiment si evacuarea lui in afara cladirii; - extragerea fumului din toate compartimentele de foc ale unei cadiri, utilizand un sistem de ventilatie pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti (SHEVS) conectat la unul sau mai multe compartimente de foc; - utilizarea depresurizarii pentru a mentine cai de acces libere de fum.

   Exista o gama variata de modele si dimensiuni,iar preturile pot varia.Produsele se pot personaliza in functie de nevoile Dumnevoastra. Pentru acest lucru este necesar sa va consultati cu un specialist si sa luati legatura cu el apeland la numarul de telefon:  0740 125 802.

Exista 14 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 14 de articole
Se afişează 1-12 din 14 de articole