Ventilatoare Baie 

Ventilatoarele Soler & Palau si Sodeca din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente au fost concepute sa functioneze cu un consum extrem de redus de energie. Sunt rezistente la actiunea apei si pot opera la temperaturi de pana la 40°C.

De asemenea, sunt incadrate in clasa II de izolatie, fiind tratate special impotriva socurilor.Motoarele din gama SILENT 100 CRZ Design 3C sunt montate pe blocuri elastice silentioase care absorb vibratiile. In acest fel, sunt reduse semnificativ atat zgomotele provocate de extractor, cat si cele derivate din vibratia componentelor adiacente.

Ventilatoarele axiale din gama Sodeca sunt alegeri optime pentru ventilarea camerelor mici si medii, sunt destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si au un debit maxim de aer de 95 m³/h.Pot fi instalate atat impreuna cu sisteme de conducte de PVC (tubulatura rigida), cat si cu conducte flexibile.

Imbinarea se va face prin intermediul inelului de strangere, iar fixarea corpului cu suruburi autofiletante.Sunt folosite pentru extractia aerului din incaperi precum bai, dusuri, bucatarii, incaperi tip open-space etc.Designul modern si dimensiunile reduse ale acestui model sunt argumente pentru o integrare ergonomica, dar si o solutie estetica pentru ambientul oricarui interior.

      

Exista 17 produse.
pe pagină
Se afişează 1-12 din 17 de articole
Se afişează 1-12 din 17 de articole