Producători

Informatii utile

Despre Vent Sys

     SOCIETATE COMERCIALA CU CAPITAL integral PRIVAT. Activam in piata HVAC  din anul 2012 cu personal  experimentat si  vechime in domeniu de peste 15 ani. Am inteles schimbarile din piata si cerintele clientilor, incercand si reusind sa ne adaptam celor mai riguroase standarde. Odata cu schimbarea climatului, solutionarea confortului termic a devenit o provocare, aducand cu sine tehnologii noi, echipamente si solutii ingenioase care se axeaza pe consumul redus de energie electrica si poluare redusa in exploatare.

     Noi, VENTSYS INSTAL, tinem sa facem cunoscute toate aceste informatii tuturor clientilor, persoane juridice sau fizice. Va invitam sa observati implicarea noastra in procesul de dezvoltare  al ofertelor companiei si totodata prioritatea de a ne multumi  viitorii colaboratori, oferind consultanta GRATUITA tuturor celor interesati.

     De asemenea, societatea noastra vine in intampinarea clientilor cu solutii complete pentru HVAC , diferenta dintre noi si celelalte companii fiind in primul rand aspectul financiar. Cum? Oferim produse si servicii la “prima mana”. Principalele componente in instalatii HVAC sunt urmatoarele :

Echipamente (ventilatoare,centrale de tratare,recuperatoare de caldura,……etc) : IMPORTATOR DIRECT

Tubulatura rectangulara si circulara SPIRO : PRODUCATOR

Grile (toate modelele) : PRODUCATOR

Clapete reglaj debit : PRODUCATOR

Accesorii : IMPORTATOR DIRECT

Montaj : Echipe proprii

Proiectare : Colaborator de renume

Consultanta : GRATUIT

 

NU EZITATI SA NE CONTACTATI , UN SPECIALIST ESTE DISPUS SA VA AJUTE CU ORICE INFORMATIE NECESARA.