Clapetă Antifoc Rectangulară,Rezistent 240 Min

Clapetele antifoc oferă protecție împotriva răspândirii unui posibil incendiu prin tubulatura de ventilație și aer condiționat, timp de 240 de minute.
Clapetele antifoc sunt utilizate în instalația de ventilație și climatizare, care deservesc clădirile de birou, clădirile industriale, spațiile comerciale, spitalele, sălile de spectacole și competiții.
Clapeții se închid automat la apariția temperaturilor mari prin intermediul unui arc sau servomotor.
Societarea nostră produce clapeți antifoc rectangulari pentru izolarea golurilor între compartimentele de incendiu.
Serviciile noastre ofera două moduri de acționare pentru închiderea și deschiderea ușii clapetei rezistente la foc. Acestea sunt fuzibil cu arc de revenire și servomotor cu arc de revenire și optional echipate cu senzor termic.
În cazul acționării ușii clapetei de catre servomotor, tipul acestuia se alege în funcție de puterea acestuia și dimensiunea clapetei. Echiparea clapetelor rezistente la foc se face cu servomotoare elvețiene, realizate de Belimo sau motoare nemțești, realizate de Siemens.
După alegerea puterii motorului, se optează pentru voltajul de operare. Acesta poate fi de 220 sau 24 de volți. Opțional se poate alege echiparea clapetei cu senzor termic, care va declanșa servomotorul la temperatura stabilită de 72.

Exista 75 produse.
pe pagină
Se afişează 25-36 din 75 de articole
Se afişează 25-36 din 75 de articole