Pompe De Caldură Mitsubishi Heavy 

O unitate interioară cu un design elegant și o unitate exterioară bine proiectată, face ca instalarea să fie foarte simplă și ușoară.

Combinația ALL-IN-ONE furnizează soluția completă pentru toate nevoile unei clădiri: încălzire, răcire și apă caldă menajeră.

Fiecare combinație ALL-IN-ONE este formată dintr-o unitate exterioară și HMA, care este o unitate interioară completă care integrează boilerul de apă caldă, rezistența imersată, pompă de circulație și sistemul de climatizare într-o singură unitate. Opţiunea doar incălzire și răcire este disponibilă prin conectarea suplimentară de circulație și a unui încălzitor electric imersibil.

Soluție optimă pentru case, apartamente, birouri și spații de birouri de mici dimensiuni, clinici medicale, saloane de înfrumusețare.

COMBINAȚIA FLEXIBILĂ oferă încălzire și răcire a spațiului cu opțiunea de a produce și apă caldă menajeră.
Combinația FLEXIBILĂ este compusă dintr-o unitate externă și un sistem HSB (schimbător de căldură apă-freon). Prin combinația acestor accesorii separate, combinația FLEXIBILĂ va face instalarea chiar mai avantajoasă pentru nevoile dumneavoastră, ale clădirii și ale nevoilor de confort.

Opțiuni doar cu încălzire și răcire

Pompa de căldură aer-apă Hydrolution Mitsubishi Heavy Industries captează din aerul exterior energia necesară pentru încălzirea sau răcirea clădirii pentru a asigura un confort maxim pe tot parcursul anului. Opţiunea doar incălzire și răcire este disponibilă prin conectarea suplimentară de circulație și a unui încălzitor electric imersibil.

Opțiunea de preparare apă caldă menajeră

Sistemul de apă caldă poate fi disponibil prin conectarea suplimentară a oricărei combinații FLEXIBLE cu o pompă decirculație, unei rezistențe imersibile, un boiler monovalent și a unei vane cu 3 căi.

Instalarea flexibilă a unităților

Puteți combina o varietate de accesorii pentru a obține pompa de căldură optimă pentru nevoile tale.

Combinație disponibilă cu puteri

Disponibile între 6kW (R32/R410A) și 14kW (R410A) 

Exista 52 produse.
pe pagină
Se afişează 49-52 din 52 de articole
Se afişează 49-52 din 52 de articole