Baterie de incalzire cu apa, circulara, SALDA  AVS 100 Măriţi imaginea

Baterie de incalzire electrica circulara EKA D 200-6Kw-3f

EKA 200-6-3f

Nou

  • Diam. racord(mm): 200
  • Debit aer (mc/h): 170
  • Putere totala(Kw): 6
  • Tip racord: circular

Detalii

1 540,00 lei

TVA inclus.

Descărcări

Informații

Încălzitoarele de conducte EKA sunt concepute pentru a încălzi aer curat în sistemele de ventilație și pentru a preîncălzi unitățile de tratare a aerului. Carcasa rezistentă la coroziune cu reflectivitate termică excelentă este fabricată din AluZinc. Conexiunea conductei este cu garnituri de cauciuc laminate, elementele de încălzire a conductelor sunt realizate din oțel inoxidabil. Pentru a asigura siguranta in incalzitoarele de conducte sunt instalate 2 termostate de protectie si terminale cu surub pentru o conectare usoara.
Pentru a asigura o durată lungă de funcționare a încălzitoarelor, carcasa încălzitoarelor este fabricată din oțel acoperit cu AluZinc și elemente de încălzire din oțel inoxidabil AISI 304. Carcasa AluZinc pentru încălzitoare a fost selectată pentru proprietățile sale:
› Rezistență bună la coroziune la temperaturi ridicate (până la 315°C).
› Reflexivitate termică excelentă.
› Rezistență bună la abraziune datorită durității suprafeței sale.
› Durabilitate: în condiții normale, gradul de acoperire AZ 150 va proteja substratul de oțel împotriva coroziunii pentru o perioadă minimă de 15 ani. Protectie dubla la supraincalzire.
Pentru a asigura securitatea in caz de incendiu in toate aerotermele electrice sunt instalate 2 termostate de protectie termica:
› Prima protecție la supraîncălzire se activează automat dacă temperatura atinge
50°C, apoi protecția deconectează elementele de încălzire, până se răcește. Când temperatura scade la temperatura de lucru, încălzitorul pornește automat.
› A doua protecție la supraîncălzire se activează automat dacă temperatura atinge 100°C, apoi protecția deconectează elementele de încălzire, până când se răcește. În acest caz, trebuie să găsiți cauza supraîncălzirii încălzitorului. Încălzitorul trebuie resetat manual cu butonul de pe carcasa încălzitorului.
Conexiune la conductă.
Pentru o conectare ușoară a încălzitoarelor, carcasa este cu garnituri de cauciuc laminate.

30 alte produse din aceeași categorie: