Clapeta antifoc circulara cu fuzibil D-125 mm Măriţi imaginea

Clapeta antifoc rectangulara cu fuzibil 300x300

FD-EI120S-F

Nou

Pozitie: normal deschis

Actionare: fuzibil

Dimensiune (mm): 300x300

Producator: SBI INDUSTRY 

Rezistenta la foc: 120 min

Detalii

750,00 lei

TVA inclus.

Descărcări

Informații

Clapetele antifoc oferă protecție împotriva răspândirii unui posibil incendiu prin tubulatura de ventilație și aer condiționat, timp de 120 de minute.
Clapetele antifoc sunt utilizate în instalația de ventilație și climatizare, care deservesc clădirile de birou, clădirile industriale, spațiile comerciale, spitalele, sălile de spectacole și competiții.
Clapeții se închid automat la apariția temperaturilor mari prin intermediul unui arc sau servomotor.
DESCRIEREA CONSTRUCŢIEI
Clapeta antifoc este construită din: carcasă, elementul de blocare și un dispozitiv de declanșare și control, acționat de la distanță sau automat după operarea declanșatorului termic.
Carcasa este realizată din material rezistent la foc, placa MGO(oxid de magneziu) cu grosime de 18 mm.
În interiorul carcasei se află lamela de obturare, elemente ale mecanismului de acționare, profilul de etanșare la scurgeri de aer ambientale (garnitura silicon-cauciucat EPDM – profil “D”) și garnitura expandabilă la foc (Intumex L-HP) pentru a asigura etanșeitatea în caz de incendiu.
Elementul de blocare este realizat din panouri sandwich din Fireboard (MGO) cu o grosime de cel puțin 36 mm (două straturi de 18 mm MGO).
Această grosime asigură rezistența la foc timp de 120 de minute.
Ansamblul de acționare (format din motor și suport) este montat pe exteriorul carcasei.
Clapetele antifoc sunt echipate cu servomotor tip Siemens, montat pe axul clapetei de blocare. La alimentarea cu tensiune a servomotorului acesta se rotește aducând clapeta în poziția închisă (poziția de funcționare), în același timp tensionează arcul de revenire.
Clapetele antifoc cu servomotoare se închid prin întreruperea curentului electric, având ca efect acționarea arcului de întoarcere aflat în servomotor.
Mecanisme de declanșare și control: servomotor axial din seria de produse destinate clapetelor antifoc.
Funcționarea corectă a clapetelor antifoc este asigurată atunci când axa de rotație este axa orizontală.
Pentru a asigura rezistența la incendiu a elementului de separare, se vor respecta limitele de încastrare – axa de rotație a clapetului antifoc nu va trece dincolo de perete.

24 alte produse din aceeași categorie: