Controller Wing EC Măriţi imaginea

Controler HMI WING EC

WING-EC

Nou

  • Alimentare electrică (V): 230
  • Grad de protecție:  IP20
  • Temperatură minimă setabilă (°C): 5
  • Temperatură maximă setabilă (°C): 40
  • Masă (kg): 0.19
  • Dimensiuni (W x H x D): 86 mm x 86 mm x 17 mm

Detalii

385,00 lei

TVA inclus.

Descărcări

Informații

HMI WING HY este un panou de control, dedicat tuturor tipurilor de perdele WING EC. Are o interfata cu protocolul RTU Modbus pentru o integrare usoara in sistemele de management al cladirilor (BMS). Se caracterizeaza printr-o functionare foarte usoară si intuitiva datorita tastaturii confortabile, practice si a ecranului retroiluminat. Controlerul HMI WING HY a fost realizat din materiale electronice de cea mai inalta clasa. Panoul este adaptat pentru functionare continua cu sursa de alimentare monofazata de 230 V c.a. Datorita designului bine gandit, controlerul poate fi instalat intr-o maniera foarte usoara pe un suport special de montare intr-o doza cu montare incastrată de Ø 60 mm. Suportul de montare permite instalarea si demontarea usoara a panoului. Conductorii electrici sunt conectati direct la blocul de borne, situat in partea din spate a controlerului. Panoul permite reglarea in trei pozitii a vitezei de rotatie a ventilatoarelor cu motoare EC, precum si reglarea in trei pozitii a puterii de incalzire.
Datorita termostatului integrat si a functiei de programare, controlerul permite definirea parametrilor de functionare in program saptamanal (in zile lucrătoare / in weekend, cu 4 perioade de incalzire la 24 de ore).
Controlerul HMI WING HY optimizeaza functionarea perdelelor, asigurand o functionare continua si fiabilă a acestora, iar functiile bine gândite ale dispozitivului permit o eficienta energetica semnificativa.

Specificatii tehnice:
- utilizat pentru controlul tuturor tipurilor de perdele WING EC
- alimentare electrica: 230 V AC
- domeniul de masurare al temperaturii: -10°C / +99 °C (senzor temperatura NTC10K)
- domeniu de reglare al temperaturii: 5 - 40°C
- panou de comanda cu control tactil (touchscreen)

30 alte produse din aceeași categorie: