Unitate externa pentru pompa de caldura Mitsubishi  SUZ-SWM80VA Măriţi imaginea

Pompa De Caldura Mitsubishi Electric Zubadan Unitate Externa R32 PUD-SHWM140Y

PUD-SHWM140Y

Nou

  • Producaor: Mitshubishi Electric
  • Dimensiuni(mm): 1050 x 1020 x 480
  • Capacitatea de incalzire(Kw): 13.9
  • Temp. interval de operare(°C): -28
  • Curent maxim admisibil(A): 12
  • Nivel zgomot(dB): 62
  • Clasa energetica: A+++
  • Greutate(Kg): 122
  • Garantie: 36 luni

Detalii

26 200,00 lei

TVA inclus.

Descărcări

Informații

    Atat economice cat si sigure pentru mediul ambiental, pompele de caldura Ecodan de la Mitsubishi Electric incorporeaza un sistem foarte eficient de tip pompa de caldura ce preia “caldura din aer“, o sursa regenerabila de energie.    Acestea sunt echipate cu sisteme avansate de control ce asigura un reglaj meticulos al temperaturii asigurand o incalzire confortabila, realizand si economie de spatiu prin utilizarea de unitati interioare “All-in-one” usor de instalat. Economia de energie, confortul ridicat, intalarea simpla au adus sistemele de incalzire ecodan in centrul scenei pompelor de caldura.

Sisteme de incalzire de ultima generatie economice si ecologice

    Atat economice cat si sigure pentru mediul ambiental, pompele ce caldura ecodan de la Mitsubishi Electric incorporeaza un sistem foarte eficient de tip pompa de caldura ce preia “caldura din aer“, o sursa regenerabila de energie. Acestea sunt echipate cu sisteme avansate de control ce asigura un reglaj meticulos al temperaturii asigurand o incalzire confortabila, realizand si economie de spatiu prin utilizarea de unitati interioare “All-in-one” usor de instalat. Economia de energie, confortul ridicat, intalarea simpla au adus sistemele de incalzire ecodan in centrul scenei pompelor de caldura.

    Functionaritatea pe care o asigura ecodan acopera necesitatile de incalzire, preparare apa calda menajera, precum si racire. Racirea se poate realiza cu ventiloconvectoare, pereti si plafoane radiante in cazul unitatilor split si monobloc, sau cu unitati interioare de climatizare in cazul sistemelor hibride.

Pompele de caldura de tip split

    Pompele de caldura de tip split sunt solutia cea mai buna pentru protejarea intalatiei hidraulice impotriva inghetului, fiind ideale pentru tari cu climate reci, cum este Romania, conferind siguranta ridicata in exploatare, chiar si in situatii neprevazute de intrerupere temporara a alimentarii cu energie electrica.

9 alte produse din aceeași categorie: